Гледайте „На кафе” от 9.30 ч. по Нова

В сряда в „На кафе” нутриционистът Надя Петрова ще представи ефикасен хранителен режим за трайно пречистване на организма. В кухнята на предаването специалистът по балансирано и здравословно хранене и Елица ще приготвят три лесни и здравословни рецепти.

След това в студиото на „На кафе” се открива поредица от изненадващи предложения за брак на живо в ефир, само ден след като започна сезонът на сватбите в „Женени от пръв поглед” по Нова. В социалния експеримент зрителите ще проследят живота на три двойки, които се виждат за първи път на сватбата си. Предстоят много изненади, сълзи и емоции, а първото предложение за брак в „На кафе” ще коментират водещата на „Съдебен спор” Нана и съпругът й Джон Гладуиш. 

Екипът на предаването ще разкаже и за каузата, която стартира миналата седмица в подкрепа на недоносените деца за проекта си „Моето мечтано бебе”. Зрителите ще научат какви са резултатите от дарителската кампания досега, която ще подпомогне купуването на високоспециализиран апарат за азотен оксид за неонатологичното отделение в „Майчин дом” - София. 

Гледайте „На кафе” в сряда от 9.30 ч. по Нова.