Контузената Поли Генова геройски преодолява болката в глезена си в момента по Нова

През последните седмици десетте звезди в шоуто „И аз го мога” по Нова разкриха неподозирани дори за самите тях възможности. Те тренират много усилено и стават все по-добри, но контузиите неминуемо вървят ръка за ръка с тренировките. В шоуто за предизвикателства в момента за пореден път участниците ще се опитат да впечатлят жури и публика, а вечерта ще е повече от екстремна.

Феноменалният танцьор Метин Енимехмедов трябва да просветли Алфредо и Камен Воденичаров в popping танците. Неговото изпълнение остави всички без дъх миналата седмица, а водещият го определи като „извънземен”.

В категорията скачане на батут с въздушна акробатика ще се изявяват Яна Маринова и Петко Димитров. Двамата бяха финалисти в предаването миналата седмица, но все пак Яна грабна седмичната победа. Сега Петко се заканва да даде всичко от себе си и да стане поне победител в двубоя.

Симона Пейчева ще се изправи срещу Поли Генова в предизвикателството антипод. Двете трябва да въртят обръчи в легнало положение, но дали контузеният глезен на Поли е готов за това състезание, предстои да разберем.

Иван Звездев и Жана имаха една седмица да разучат съчетание от художествената гимнастика, за да го представят на сцената в сряда. Всички очакваха Симона да каже „И аз го мога”, но тя прояви колегиалност и остави нелеката задача на непрофесионалистите в областта.

Дали свиренето на хармоника може да се превърне в изкуство  - това ще ни покажат Елен Колева и Ники Георгиев. С избора си на номер Елен стана първата жена, която ще свири на хармоника на голяма сцена.

Как ще се представят десетте звезди този път, предстои да разберем в „И аз го мога” в момента в ефира на Нова.