„100% натурален” е темата на предстоящия сезон, в който 14 обикновени мъже и жени ще разкрият всичко от себе си в името на шоуто и в битка за голямата награда - супер автомобил и 50 000 лева

Голямата мисия на Big Brother е никога да не спира да изненадва и провокира зрителите, затова за първи път в България мегапродукцията започва в разгара на лятото, отваряйки поредната нова страница в историята на родната телевизия.

Градусите в Къщата ще достигнат рекордни височини не само заради августовските жеги, но най-вече заради случващото се вътре в нея. След седем години пауза Big Brother събра седем изключителни жени и седем супер мъже, готови на всичко за титлата Победител на сезона и за Голямата награда - супер автомобил и 50 000 лева. 

Колкото по-подготвени се чувстват и зрители, и участници след 10 години Big Brother, толкова по-непредсказуемо става шоуто и всеки път успява да преобърне представите за телевизия на 180 градуса.

„100% натурален” - вкусът на истинското телевизионно приключение идва на 17 август, за да завладее сърцата на зрителите на Нова. Какво се крие зад концепцията „100% натурален” очаквайте да научите съвсем скоро.

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com