Талантливият изпълнител избра кастингите в Бургас за среща с екипа на шоуто

Петнадесетгодишен талант с български произход, покорил вече Русия, се яви на кастинга на X Factor в Бургас. Момчето с впечатляващ глас има вече сериозни успехи зад гърба си – избран сред 15 000 души, той е един от шестимата финалисти на детското издание на „Гласът на Русия”. Въпреки множеството ангажименти с концерти и различни проекти, голямата мечта на младия изпълнител е да спечели X Factor България. „Искам хората в България да чуят за мен, да ме познават”, казва впечатляващият артист. 

Сред участниците се отличи и народен певец с награда, спечелена преди броени дни на събора в Рожен. Самият той е готов да експериментира в различни стилове, твърдо убеден, че една награда води до още по-голяма, а именно победата в X Factor. Най-младият кандидат в Бургас е на 15 години, а най-възрастният – на 65 години. Екипът споделя, че тази година кандидатите в морския град са значително повече от предишни сезони.    
 
Кастингите в Бургас бяха и добър повод за кандидатите да се видят лично с бъдещия член на журито – Магърдич Халваджиян, и да получат ценни съвети от победителя в трети сезон Славин Славчев. „В много от кандидатите видях силната мотивация за успех, която е изключително важна за един истински артист. Надявам се да се справят толкова добре и на прослушването и аз самият да имам възможност да ги чуя на следващия етап”, коментира Магърдич Халваджиян. 

Пловдив ще бъде следващият град, който ще посрещне екипа на шоуто на 24 и 25 юли. Специален гост по време на прослушването ще бъде един от най-изявените таланти от миналия сезон – Невена Пейкова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница   на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във Vbox7.com.