След кастингите в Пловдив, екипът на шоуто се подготвя за три вълнуващи дни по време на кастинга в София – 27, 28 и 29 юли в НДК

Множество кандидати изпълниха дом на културата „Борис Христов“ по време на кастингите за X Factor в Пловдив на 24 и 25 юли. Една от приятните изненади, които градът поднесе, беше явяването на красивата и талантлива Нели Солакова. След завоюваните призове „Малка Мис Пловдив“, „Малка Мис България“ и „Малка Мис Свят“ и участието в шоуто Bailando, където показа талант и качества на млад артист, Нели решава да се изправи пред по-висока летва с явяването си в шоуто, което създава музикални звезди – X Factor. Освен конкурсите за красота, младата дама е печелила редица музикални съревнования, които й вдъхват увереност, че може да бъде един от участниците в четвъртия сезон на шоуто. Най-младият кандидат в Пловдив е на 16 години, а най-възрастният е на 60 години.

Специален гост на събитието бе звездата на трети сезон Невена Пейкова, която сподели емоцията на кандидатите за музикална кариера. „Кастингите на X Factor ми припомниха невероятните емоции от преживяването, наречено X Factor! Тръпката, която шоуто носи, остава спомен за цял живот!“, сподели очарователната дама, която ще представи съвсем скоро и своя първи самостоятелен сингъл – „Избран“. Към нея се присъедини и Йоан Баков – пловдивското откритие в момчешка банда 4U в третия сезон на шоуто.  

 На 27, 28 и 29 юли кастингите на шоуто ще се завърнат в столицата за три вълнуващи дни, изпълнени с музика и срещи с нови таланти. Всеки един от тях ще получи уникалната възможност да представи своите музикални умения и да се отправи към следващите предизвикателства, които водят до голямата сцена на X Factor.   

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница   на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАСТИНГА

1. Кастингът ще се състои на 27, 28 и 29 юли от  09:00 ч. до 19:00ч. в НДК, София.   

2. Всички кандидати трябва да носят със себе си документ за самоличност. В случай че лицата са на възраст под 18 години, задължително трябва да бъдат придружени от родител или настойник.

3. Дори и да не са направили предварителна регистрация на официалния уеб сайт на шоуто, всички кандидати са добре дошли - екипът на X Factor ще ги регистрира на място.

4. X Factor е единственото шоу, в което могат да участват както солови изпълнители, така и дуети.

5. Няма горна възрастова граница за кандидатите.

6. Кандидатите трябва да имат подготвени две песни, като няма ограничения за стила - може да е поп, рок, джаз, опера, поп фолк, хип хоп, както и артистична импровизация между различни стилове.

7. По желание, кандидатите могат да носят и синбек към песните, които ще представят. В случай че не разполагат със синбек, могат да докажат своя музикален талант и само чрез акапелно изпълнение.