Не пропускайте старта на премиерния криминален сериал тази вечер от 23.30 ч. по Нова

Голямото криминално разследване в летния сезон започва с премиерния за българския ефир сериен трилър „Мотив” тази вечер по Нова. Зрителите могат да следят епизодите на хитовата поредица всяка делнична вечер от 23.30 ч., когато популярната актриса Кристин Леман ще се впуска в опасни пътешествия в съзнанието на престъпниците, за да открие причините за криминалните деяния. 

Възрастните винаги са склонни да прощават младежките грешки, отдавайки ги на неопитност и невинност. Тази представа обаче ще бъде коренно променена още с първия случай в сериала „Мотив” тази вечер. Убиецът е Том, ученик в гимназия. Жертвата е Глен Мартин, популярен учител по музика в неговото училище. Том свири на ударни в училищната банда, като предпочита да не привлича вниманието върху себе си. Тази тиха потайност му служи за прикритие, докато се отдава на любимото си занимание - да нахълтва в къщи и да краде дребни вещи за спомен само заради тръпката. Една вечер той взима със себе си най-добрия си приятел Уили, като на прицел е домът на учителя Мартин. Двамата стават неволни свидетели на любовна афера на неговата съпруга и именно това се превръща в катализатор за серия необратими деяния.  

Изненадващите обрати продължават в следващите епизоди на „Мотив” тази седмица - местен политик ще ликвидира своята непълнолетна детегледачка, макар че няма причина да извърши това престъпление. Примерен служител на митниците също ще планира убийството на момичето, в което е влюбен.

Какви са причините за всички тези на пръв поглед нелогични престъпления? Това ще разкрият детектив Анджелика Флин и нейният екип в премиерния за българския телевизионен ефир криминален сериал „Мотив” от днес всяка делнична вечер от 23.30 ч. по Нова.