Люси Дяковска изненада състезателя с маратони от 30 километра

Финалист от най-сериозния маратон в България избра сцената на X Factor, за да изпита не само волята, но и вокалните си възможности. След като завършва трети на „Витоша 100“, успешният състезател решава да се отправи към сбъдването на друга своя мечта – музиката. Кандидатът за голямата сцена с изненада откри, че в редицата на журито има още един маратонец, скрит в крехка женска фигура. „Самата аз тичам по 10, 20, 30 километра. Искам да тичам с теб в X Factor!“, сподели Люси Дяковска, която е почитател на дългите разстояния и физическите предизвикателства. Тичането е не само хоби за певицата, но и част от ангажимента й като лице на Немски пощи – самата Люси участва във всеки техен маратон, поставяйки си нови физически предизвикателства.

След като откриха допирни точки в спортния дух, поп изпълнителката окуражи развълнувания участник, споделяйки няколко техники за освобождаване от напрежението. Лицеви опори срещу сценичната треска се оказаха едно от тайните оръжия на съдията в популярното музикално шоуто. Дали топ маратонецът ще се подготвя за следващото тежко състезание, или ще получи шанс да продължи напред в X Factor? Ще разберете в шоуто по Нова през есента.

Екипът на шоуто напомня на феновете си, че тази година могат да станат част публиката на прослушванията пред жури, като резервират своето място на телефон 0885 613 363. Страхотната новина е, че всеки присъстващ на 15, 17, 18, 19, 20 и 21 август в студията на Global Films ще получи запазено място за концертите на живо, които започват през есента.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.