За първи път в България – феновете получават уникалната възможност да присъстват на тренировъчния лагер в шоуто на 25 и 26 август

С шеметни вокални изпълнения, неподправени таланти, забавни моменти и нестандартни участници преминаха представянията пред жури в новия сезон на X Factor, който стартира на 8 септември от 21.00 ч. по Нова. Истинско футболно нашествие изненада Криско, Люси, Маги и Саня, които  обявиха, че участниците могат да сформират самостоятелен отбор. Предложението им беше затвърдено от появата на 42-годишен треньор, който показа и завидни гласови данни. По-голямата част от спортистите-кандидати признаха, че музикалната кариера е по-вълнуваща от бъдещето на футболна звезда.

Още по време на прослушванията 35-годишна кандидатка успя да се настани на едно от съдийските кресла. Гласовитата дама, решила да остави корабните изпълнения и да обърне мачтата на своето музикално пътуване, развълнува с глас и история рапъра в журиращата четворка. С присъщото си чувство за хумор Криско отстъпи своето място за „минута на отдих“ преди решаващия момент. Не по-малко развълнувана остана Люси, която се срещна отново с най-големия почитател на Марая Кери, популярен в онлайн пространството с колоритните интерпретации на своята любимка. Кандидатка от Украйна пък загърби родния формат, за да дойде специално в България с думите: „X Factor България е по-сериозен от нашия, затова вярвам, че тук мога да стана звезда!“.

Интересните срещи между Маги, Люси, Криско, Саня и участници продължиха с два емоционални рождени дни на сцената, които обединиха в обща песен жури и фенове. Обяснение в любов и серенада към дамите в съдийския екип провокираха още усмивки и добро настроение.

В утрешния ден стартира един от най-тежките етапи за участниците в шоуто – тренировъчният лагер на X   Factor. За първи път в историята на музикалния формат в България феновете ще получат невероятната възможност да присъстват в два от дните на най-сериозните изпитания за кандидатите. Всеки желаещ да бъде част от публиката и да съпреживее емоцията на участниците може да резервира своето място за 25 и 26 август на телефон 0885 613 363. Присъстващите на двете дати в студията на Global Films  ще получат запазено място за концертите на живо, които започват през есента. Местата за публика на тренировъчния лагер са ограничени. 

Тренировъчният лагер ще постави кандидатите в X Factor България пред нови предизвикателства, които ще изпитат техните талант, воля и кураж. В продължение на няколко дни участниците ще се изправят пред вълнуващи и неподозирани задачи, които ще разкрият максимално артистичните им заложби. Кои ще бъдат новите предизвикателства за кандидатите? Какви ще бъдат задачите, които ще предопределят музикалното им бъдеще? Предстои да разберете от  8 септември от 21.00 ч. по Нова.      

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com.