Какви обрати предстоят в Къщата? Не пропускайте Big Brother от 20.00 ч. по Нова

Ирена и Силвия напуснаха принудително и преждевременно Къщата, след като във включване на живо Big Brother обяви, че не толерира техните изблици. Причина за решението на Big Brother е физическата саморазправа и вербалната агресия от страна на двете жени.

В епизода в сряда по Нова, след консумация на значително количество алкохол Силвия започна да предизвиква Ирена. Между обидите на етническа основа, тя я замерва с различни предмети, сред които и стол. Ирена върна стола обратно и нарани крака на Силвия, което провокира ново напрежение. 

След острите думи между двете Ирена заяви, че е готова да поеме отговорността за постъпката си. Кирил изказа мнение, че една от двете трябва да излезе, а Катето изрази симпатиите си към Силвия, наричайки я „интересен човек” и „най-истинска жена”. Към думите й се присъедини Николина.

Преди това в епизода зрителите видяха как двойните елиминации в Big Brother предизвикаха радостта на женската група от спасяването на Никита срещу недоумението на противниковия лагер. Никита тържествува с думите: „Къщата е наша. Върнахме си я обратно”. Кирил пък намери сили в трагедията: „Нито крачка назад. Продължаваме напред.”

След победата в мисия „Обратно в обора” синият отбор с капитан Никита се радва на наградата си - ВИП парти. Въпреки че победата се дължеше основно на Катето, тя се присъедини към изгубилия отбор, решавайки да не празнува с останалите. Пред Big Brother Катя изрази пълното си недоумение от победата на Никита на последните елиминации. Какви обрати предстоят в Къщата? Не пропускайте Big Brother в четвъртък от 20.00 ч. по Нова. 

Актуални новини и видеа следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com