Не пропускайте изненадите в следващия епизод на X Factor във вторник, 15 септември, от 21.30 ч. по Нова

„Търся точно хора като теб! Искам да бъдеш в моя отбор!“, категоричен беше Криско в оценката си към младата R&B изпълнителка Дарина Йовчева. Енергичната участничка от Варна демонстрира не само присъствие и майсторство в любимия си стил, но и поднесе истинска изненада на журито с изпълнение на народна песен във втория епизод на X Factor.

Чуждестранното присъствие на сцената на X Factor продължи и във втората вечер на прослушванията пред жури и публика с изпълнението на 31-годишният Стивън от Нигерия. „България ще се превърне във важна част от живота ти!“ – бяха думите на Саня към талантливия мъж, който успя дори да накара рап представителят на журито – Криско, да стъпи на съдийската маса в знак на радост.

Трио Paradise се оказа първата група, която вдигна жури и публика на крака. С безпогрешното си вокално звучене и приповдигнатото парче на One Republic – Counting Stars, триото изненада Маги и Саня, които признаха, че не са очаквали такова взривяващо изпълнение.

Не пропускайте да видите какви изненади крие следващия епизод на X Factor във вторник, 15 септември, от 21.30 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com.