Лили, Ради и Диди са новите Адреналинки в „Господари на ефира”

След оспорвана битка, продължила цяло лято, в „Господари на ефира” бяха обявени трите победителки, които ще имат честта да носят титлата Адреналинки - Лили, Ради и Диди. 

Както Жана и Яна отбелязаха, постът прилича на президентския, защото бивша Адреналинка няма, както няма и бивш президент. Лили, Ради и Диди са много щастливи и горди с победата си, а конкуренцията беше голяма - близо 1 000 момичета се явиха на кастинга през пролетта. 

Водещите Зуека и Рачков също са доволни от избора на продуцента Джуди Халваджиян. Новите им колежки са много красиви, а и вече няма да им се налага да танцуват всяка вечер в студиото. Първия танц на Лили, Ради и Диди може да видите на www.gospodari.com.

А ето и някои факти за новите Адреналинки:

Лили - 20 години - брюнетката
Лилия Милева е родена на 23.04.1994 г., на една дата с Уилям Шекспир. Тя е от Пловдив, където учи в Академията за музикално и танцово изкуство със специалност Педагогика на класическия танц. Всичко обаче започва далеч преди това - още на шест години с художествена гимнастика, а след това и с балет. В последните години успява да натрупа солиден опит като фотомодел, а обективът я обича във всяко амплоа, в което е влизала. Освен с танците, поддържа повече от чудесната си фигура и с редовни тренировки във фитнеса. 

За себе си казва, че е усмихната, позитивна и с чувство за хумор. Слуша музика от 90-те, защото според нея след това музиката свършва. 

Ради - 18 години - червенокосата 
Радинела Чушева е родена на 5.11.1996 г. и е от София. Студент е по Медия и журналистика в УНСС. Иначе и тя от ранна детска възраст се занимава с художествена гимнастика. Танцувала е в клипове, клубове и на концерти, а зад гърба си има изяви на модния подиум и в телевизията. Печелила е състезания по художествена гимнастика, а през 2014 г. се класира на второ място в конкурса „Мис Вселена България”.

Описва се като положителна, упорита и с чувство за хумор млада дама, която вярва в съдбата си. Плува и ходи на фитнес.Слуша най-вече поп музика. 

Диди - 26 години - блондинката
Даниела Николаева е родена на 11.02.1989 г. в Пловдив, но живее в София. Завършила е НСА „Васил Левски” с бакалавърска степен Треньор по гимнастика. Започва да се занимава с танци след края на активната си спортна кариера в художествената гимнастика. И понеже духа си иска своето, продължила с другото логично нещо, свързано с музика и движение… и така вече пет години в балет „Нова”.

Гордее се с титлите си в спорта и най-вече с двата си медала от Световните първенства през 2008 и 2010 г. като част от Националния отбор по естетическа гимнастика. Като професионална танцьорка пък има редица участия в музикални клипове на български и чужди изпълнители, концерти, телевизионни предавания и реклами. 

Определя се като честна, забавна и руса… а хората, които я познават казват, че е и добра. Слуша всякаква музика, но най-много харесва рок.