На сцената тази вечер от 21.30 ч. по Нова ще се появи най-възрастният участник в историята на X Factor България

Велизар Соколов – Заки ще се завърне в X Factor, за да се срещне с част от кандидатите в новия сезон в шоуто в четвъртък от 21.30 ч. по Нова. На сцената ще се появи най-възрастният участник в историята на X Factor България, който има сериозни очаквания за своето музикално бъдеще. 78-годишният кандидат с над 50 авторски песни на различни езици ще представи на журито своята формула за добро шоу.  

Изпълнител, който се определя като „хип хоп психопат”, ще пожелае да превземе музикалния бизнес, но преди това ще трябва да спечели съдийската четворка. Думите на Криско, Заки, Саня Армутлиева и Магърдич Халваджиян ще успеят да променят изпълнения с ярост кандидат, изпращайки го като преобразен рапър. 

X Factor ще победи страховете на студентка по архитектура и ще върне към зоната на комфорт кандидатка, която бяга от фармацията. Как ще се справи женското трио Overdose и дали ще предозират сетивата на жури и публика? Не пропускайте X Factor в четвъртък, 24 септември, от 21.30 ч. по Нова. 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com