Коцето Калки, Мая Бежанска, Теди Кацарова, Ернестина Шинова и Камен Воденичаров ще се борят за титлата „Най-добър домакин” в седмицата на победителите

Силна конкуренция, извънредни ситуации и кулинарни шедьоври предстоят още в първата седмица на любимото кулинарно шоу „Черешката на тортата” по Нова. Най-добрите участници от предишни сезони, петима ветерани в шоуто, доказали, че за тях няма тайни в кухнята, за първи път ще се изправят един срещу друг, за да покажат кой е по-по-най. Ще успеят ли да защитят титлата си „Най-добър домакин” и да впечатлят гостите и зрителите с нови кулинарни умения – ще видим още тази вечер от 20.00 ч. в седмицата на победителите.

Както се полага на най-добрите – и изпитанията, и изненадите, и забавлението при тях ще бъдат на високи обороти. Тази вечер една спукана тръба ще обърка тотално плановете на Коцето Калки и ще го принуди да влезе в ролята на водопроводчик. Аварийната ситуация ще накара артистичния домакин да промени мястото, вечерята ще се забави с часове и сред гостите ще премине високо напрежение. 

Мая Бежанска и Теди Кацарова ще отведат компанията на село, където в подготовката на трапезата ще се включат местни баби и добър приятел. И двете ще поднесат на гостите си изненади в унисон с традициите, но идилията ще бъде нарушена и неочаквано Теди ще обяви война на Мая. Какво ще предизвика двете дами да се изправят една срещу друга, коя от тях ще спечели и какви ще са реакциите на останалите?

На приятна домашна атмосфера пък ще заложат Ернестина Шинова и Камен Воденичаров. С хубава вечеря, артистични и музикални изненади всеки от тях ще се опита да направи вечерта незабравима. Незабравим ще бъде и денят за Ернестина, на която ще се наложи да направи леки реконструкции в кухнята си, за да приготви пълнено прасе. Какво още очаква нашите топ домакини в тази необикновена седмица и ще успее ли шеф Манчев да им помогне с ценните си съвети?

5 звезди влизат в битката на победителите в „Черешката на тортата” от тази вечер. Кой обаче ще излезе от нея като големия победител на победителите зрителите ще видят в края на седмицата. Не пропускайте епизодите от новия сезон на „Черешката на тортата” – от 1 февруари, всеки делничен ден, от 20.00 ч. по Нова.

Най-доброто от предишния сезон можете да видите във Vbox7.com канала на „Черешката на тортата”, а актуалните новини следете в сайта на Нова и във Facebook страницата на предаването.