Рон Пърлман е гост-звездата в епизода на хитовия криминален сериал тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Реймънд „Ред” Редингтън попада в критична ситуация и ще трябва да опази живота си с цената на всичко тази вечер в епизода на премиерния криминален сериал „Черният списък” по Нова. Ред е арестуван и затворен в добре укрепен американски затвор в средата на Берингово море, откъдето е невъзможно да се избяга. Там стар негов познайник - престъпникът Лутър Бракстън (Рон Пърлман) започва да го преследва, надявайки се да получи важна информация и всички данни за поръчковите политически убийства на синдиката.Целта на Бракстън е да компрометира разузнавателната мрежа на САЩ.

Лиз прави всичко възможно да освободи Ред, но по всичко личи, че задържането му не е случайно, а част от много по-голям план на хора от службите. Ще успее ли младата агентка да спаси Ред и кой стои за заговора, ще разберете в криминалния сериал „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук