Управителят на Würth България Богдан Хаджиянчев ще влезе под прикритие в „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Управителят на немската компания Würth България, специализирана в продажбата на монтажна и скрепителна техника, ще влезе под прикритие в „Шеф под прикритие” по Нова. В епизода тази вечер маскираният шеф Богдан Хаджиянчев трябва да обиколи три града в страната като част от прикритието си на начинаещ служител в собствената си компания. 

Докато е подложен на щателна преценка от своите колеги и се обучава за продавач-консултант, складов работник и търговски представител, маскираният шеф проверява как се спазват правилата, каква е мотивацията на служителите и какви са проблемите в компанията. Новите му задължения ще го върнат към забравени навици от времето, когато е вършил всичко сам. Бърсането на прах по стелажите и обикалянето по автосервизите ще го срещнат с млади и амбициозни служители, които имат идеи за подобряване на работата, но пропастта между тях и ръководството не им позволява да ги реализират. Шефът ще се сблъска и с разтърсваща семейна история, която ще го извади от обувките му и ще го накара да подаде ръка на свой служител в момент, в който той се нуждае от огромна подкрепа.

Не пропускайте четвърти епизод на „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. 

Във видеото тук вижте какво разказаха продуцентът на формата Явор Попов и управителят на Würth България Богдан Хаджиянчев.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Шеф под прикритие” във Vbox.