Не пропускайте кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Шеф Таньо Шишков е домакин в „Черешката на тортата” тази вечер по Нова. В епизода на кулинарното риалити известният кулинар ще посрещне в своите колеги - топ готвачите Лео, Лора и Стоян, Ути Бъчваров и шеф Петров. 


За да впечатли своите гости, шеф Шишков ще разчита на асистенцията на младите готвачи от Техникума по обществено хранене, в чието обучение помага, а подготовката на вечерята ще се превърне в своеобразен изпит за прохождащите кулинари. Но именно способностите на младите готвачи ще са ябълката на раздора и причината за поредната порция скандални разкрития по време на вечерята. Шеф Петров отново ще бъде изключително критичен към менюто и уменията на  учениците от Техникума по обществено хранене.

С какво е меню шеф Шишков ще изненада своите гости и какви оценки ще получат той и неговите помощници? Не пропускайте епизода тази вечер от 20.00 ч. – в седмицата на професионалистите, в която силните индивидуалности ще се изправят в битка за титлата „Най-добър домакин”.

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay