Не пропускайте новия епизод на „Шеф под прикритие“ в понеделник от 21.00 ч. по Нова

„Шеф под прикритие“ тази седмица по Нова продължава с пети епизод, в който зрителите ще видят как собственик на компания в сферата на производството и услугите влиза под прикритие, с една цел - да научи повече за бизнеса си.

В понеделник, 22 февруари, собственикът и управител на компанията за предпазна екипировка и облекла „Бултекс 99“ Стефан Башев ще се дегизира, за да се превърне в обикновения работник Йордан Павлов – Даката. За една седмица той ще трябва да обиколи няколко склада и магазини на компанията в страната, за да събере информация за бизнеса и персонала си от първа ръка. Вместо зад компютъра в офиса Стефан ще се озове на работната площадка, където ще му се наложи да се поизпоти, за да изпълни новите си задължения. Новобранецът Йордан ще се обучава за шофьор-доставик, продавач-консултант и складов работник, а темпото на работа ще изисква всичките му сили и умения. Шефът ще има нови задължения, но как се справя с тях ще преценят колегите му. Опознаването на служителите ще го върне към погребани спомени от миналото и ще го провокира да вземе неочаквани решения. Дали бизнесът на Стефан се развива в правилната посока обаче стане ясно, когато паднат всички маски.

Дали шефът, получил уникалната възможност да види своя бизнес от различен ъгъл и да почерпи информация от извора, ще остане доволен? Дали ще се справи със задълженията на своите служители, или годините, прекарани зад бюрото, са го размекнали? Страхува ли се шефът да си изцапа ръцете ще видим в пети епизод на „Шеф под прикритие“ на 22 февруари, понеделник, точно в 21.00 ч. по Нова.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на риалитито във Vbox.