Не пропускайте пети епизод на „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Риалити форматът „Шеф под прикритие” тази вечер по Нова отново ще изправи пред нови изпитания шеф на компания, който ще влезе под прикритие, за да научи повече за бизнеса си „отвътре”. В петия епизод собственикът и управител на компанията за предпазна екипировка и облекла „Бултекс 99” Стефан Башев ще се дегизира, за да се превърне в обикновения работник Йордан Павлов – Даката. За една седмица той трябва да обиколи няколко склада и магазини в страната, за да събере информация за бизнеса и персонала си от първа ръка. 

Вместо зад компютъра в офиса Стефан ще се озове на работната площадка, където ще се поизпоти, за да изпълни новите си задължения. Новобранецът Йордан ще се обучава за шофьор-доставчик, продавач-консултант и складов работник, а темпото на работа ще изисква всичките му сили и умения. Шефът ще има нови задължения, но как се справя с тях ще преценят колегите му. Опознаването на служителите ще го върне към спомени от миналото и ще го провокира да вземе неочаквани решения. 

Дали бизнесът на Стефан се развива в правилната посока обаче стане ясно, когато паднат всички маски. Не пропускайте пети епизод на „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Шеф под прикритие” във Vbox.