Феновете на хитовото риалити ще гледат последните три епизода. Осми епизод ще покаже внедряването на първата жена шеф на компания

Хитовият риалити формат „Шеф под прикритие” по Нова ще приключи с тридневен маратон, който ще зарадва феновете следващата седмица. Финалните три епизода на първия сезон на предаването (6, 7 и 8 епизод) зрителите ще могат да гледат на 29 февруари, 1 и 2 март. Така за финал следващата седмица медията ще предложи тройна доза от емоционалните срещи на шефовете с техните служители и бизнеса им отблизо, вместо обичайните два епизода.

Тридневният маратон ще стартира в понеделник, 29 февруари, с излъчването на шести епизод на „Шеф под прикритие” и внедряването на собственика на националната верига автосервизи AutoBOX Калоян Ганев. Шефът ще дръзне да съблече костюма си и да се вмъкне в работното облекло, за да провери как се приема философията на компанията и спазват ли се правилата. Калоян ще се изправи пред предизвикателството бързо да си припомни отдавна изпълняваните от него задължения, ако иска да впечатли новите си шефове. Въпреки че е работил на всички нива в компанията, новата му работа ще го изправи пред неочаквани затруднения, а изискванията на новите му шефове ще поставят уменията му под въпрос. Калоян ще стане първият шеф във формата, който ще си навлече гнева на собствените си служители и дори ще бъде уволнен. Как ще приключи тази неочаквана смяна на местата ще стане ясно едва накрая.

Седми епизод на предаването във вторник, 1 март, ще срещне зрителите с Павлин Николов – собственик и управител на холдинга Интерком Груп, който специализира в производството и търговията на метални профили. Шефът ще се внедри в компанията си и ще стане един от 400-те служители, за да проучи развитието на бизнеса си отвътре и да опознае персонала си. Павлин ще напусне луксозния си офис, за да поеме новите си задължения на механик и кранист в компанията. Той ще трябва да се поизцапа с масло в производствените цехове на холдинга и да върши новите си служебни задължения на минусови температури, за да остане изненадан от нехайството на едни и професионализма на други. Слабите постижения на част от персонала ще изнервят Павлин и ще го накарат да преосмисли бизнес модела си. Лошите резултати, които шефът вижда под прикритие, заплашват една от фирмите в холдинга с фалит и действията трябва да са драстични. Шефът ще бъде принуден да предприеме мерки, които може би няма да се харесат на новите му колеги. Павлин е изправен пред трудно решение, но в името на бизнеса емоциите не са позволени. Как ще завърши тази драматична среща на шефа с бизнеса му отвътре ще се разбере, едва когато той захвърли работното облекло.

Грандиозният финал на първия сезон на формата ще бъде поставен в сряда, 2 март, с осмия епизод на формата.Тогава зрителите ще видят внедряването под прикритие на първата жена шеф на компания, която дръзва да се включи в предаването.

Дали шефовете ще се гордеят с бизнеса си, или ще бъдат принудени да предприемат крути мерки? Как различният поглед може да повлияе на развитието на компаниите зрителите ще видят в шести, седми и осми епизод на „Шеф под прикритие” на 29 февруари, 1 и 2 март в 21.00 ч. по Нова.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Шеф под прикритие” във Vbox.