Хитовият риалити формат ще приключи с тридневен маратон тази седмица, не пропускайте шести епизод тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Хитовият риалити формат „Шеф под прикритие” по Нова ще приключи с тридневен маратон тази седмица. Финалните три епизода на първия сезон на предаването (6, 7 и 8 епизод) зрителите могат да гледат тази вечер, във вторник и сряда от 21.00 ч. по Нова

Тридневният маратон стартира довечера с шести епизод на „Шеф под прикритие” и внедряването на собственика на националната верига автосервизи AutoBOX Калоян Ганев. Шефът ще дръзне да съблече костюма си и да се вмъкне в работното облекло, за да провери как се приема философията на компанията и спазват ли се правилата. Калоян ще се изправи пред предизвикателството бързо да си припомни отдавна изпълнявани задължения, ако иска да впечатли новите си шефове. 

Въпреки че е работил на всички нива в компанията, новата работа ще го изправи пред неочаквани затруднения, а изискванията на шефовете ще поставят уменията му под въпрос. Калоян ще стане първият шеф във формата, който ще си навлече гнева на собствените си служители и дори ще бъде уволнен. Как ще приключи тази неочаквана смяна на местата? Не пропускайте шести епизод на „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Шеф под прикритие” във Vbox.