Управителят на Интерком Груп Павлин Николов ще стане един от 400-те служители в „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Хитовият риалити формат „Шеф под прикритие” по Нова ще срещне зрителите с Павлин Николов – собственик и управител на холдинга Интерком Груп, който специализира в производството и търговията на метални профили. 

В седми епизод на предаването тази вечер шефът ще се внедри в компанията си и ще стане един от 400-те служители, за да проучи развитието на бизнеса отвътре и да опознае персонала. Павлин ще напусне луксозния офис, за да поеме новите си задължения на механик и кранист в компанията. Той трябва да се поизцапа с масло в производствените цехове на холдинга и да върши новите си служебни задължения на минусови температури, за да остане изненадан от нехайството на едни и професионализма на други. Слабите постижения на част от персонала ще изнервят Павлин и ще го накарат да преосмисли бизнес модела си. 

Лошите резултати, които шефът вижда под прикритие, заплашват една от фирмите в холдинга с фалит. Шефът ще бъде принуден да предприеме мерки, които може би няма да се харесат на новите му колеги. Павлин е изправен пред трудно решение, но в името на бизнеса емоциите не са позволени. Как ще завърши тази драматична среща на шефа с бизнеса му отвътре? Не пропускайте седми епизод на „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Шеф под прикритие” във Vbox.