Нина Арнаудова влиза под прикритие в последния епизод на „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Финалът на първия сезон на „Шеф под прикритие” ще постави осми епизод, в който зрителите на Нова ще видят единствената жена шеф в риалити формата, дръзнала да сложи маскировката и да се внедри в собствената си компания.

В последния епизод тази вечер под прикритие влиза Нина Арнаудова – директор на българския офис на компанията за недвижими имоти Remax. Шефката инвестира много средства и време в обучението на персонала си и смята това за запазена марка на фирмата. Тя поема риска да се превъплъти за седмица в кандидат агента Таня и да влезе под прикритие, за да провери как брокерите й използват знанията си. 

Нина влиза в ролята на неопитна в продажбите на имоти агентка, която развеселява всички с външния си вид и странните си забележки. За да изпълнява новите си задължения, Нина трябва да премине през обучение, но новият агент Таня ще изпъкне с непохватност и остри забележки, които ще предизвикат недоволството на новите й колеги. Маскировката й обаче ще бъде поставена под въпрос, когато Нина не успява да скрие дългогодишния си опит в продажбите. Шефката ще подложи екипа си на редица тестове, но когато падне прикритието, ще стане ясно дали реакциите им ще предизвикат недоволство или гордост.

Как се справят служителите на Нина със своите задължения? Ще открие ли шефката нови таланти сред персонала си, или ще се разочарова от своите служители? Как влизането под прикритие ще се отрази на последния шеф, дръзнал да участва в „Шеф под прикритие”, зрителите ще видят в осми епизод тази вечер от 21.00 ч. по Нова. 

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Шеф под прикритие” във Vbox.