Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Албена Иванова от Радомир е големият късметлия в играта „На крачка от късмета”, след като спечели новия автомобил Citroen Elysee в Национална лотария миналата събота по Нова. „Играта е много интересна и приятна”,  коментира 31-годишната Албена, която е спечелила участие благодарение на билета „Кеш х10”. Тя често участва в игрите на Национална лотария и е сигурна, че „човек трябва повече да вярва в късмета си”.

Играта „Сейфове” зарадва Борислава Чолакова от София и Драгомир Златинов от Варна. Драгомир първи напусна играта с 1 000 лева, а Борислава е със 7 000 лева по-богата. 

В играта „Мега джакпот” късметът се усмихна на Станка Динева от Стара Загора, която си спечели 30 000 лева. „Чувствам се прекрасно. Сумата от 30 000 лева е страхотна. Ще я ползваме по най-рационалния начин. Много съм доволна и от спечеления круиз. Досега не съм била на такова пътешествие. Това е сбъдната мечта за мен и моя съпруг”, разказа 63-годишната късметлийка. Билетът, с които е спечелила участие в предаването, е „Перфектният подарък”, който е подарък за рождения й ден от съпруга й.

Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.