Двамата споделиха впечатленията си преди големия финал на шоуто за преобразявания в „Събуди се”

„Това е най-успешният сезон досега в „Като две капки вода”. За пръв път силите са много изравнени. Всички финалисти са с еднакви възможности. Орлин е побеждавал в две риалитита и не е за подценяване, а и си избра да се превъплъти в Емил Димитров. Поли има инерцията от „Евровизия”, а Калин е много добър актьор и си избра много труден образ - на капитан Петко Войвода. Геро направи много хитър избор. Той си избра Юрий Никулин – най-великият руски клоун, а Геро беше в ролята на клоуна в „Като две капки вода”. Това сподели членът на на журито в шоуто за преобразявания Дони при гостуването си в „Събуди се” ден преди финала на формата.

„Всеки сезон си има самобитно излъчване, но тук имаме доказателство за прекрасно съчетание на певци и актьори. Преди ми се е случвало да виждам певци, които проявяват актьорски дарби или актьори с певчески данни, но сега съчетанието е видно”, допълни Етиен Леви – музикален педагог на звездите в „Като две капки вода”.

Дони и Етиен разкриха и кой от участниците ги е изненадал най-много през този сезон.

„Геро е изненадата за мен през този сезон. Познавам възможностите му. Той има интересен тембър, но не го е развил. Геро обаче доказа, че можеш да завладееш сцената на „Като две капки вода” и с други средства освен с глас”, разкри Дони. Според Етиен до голяма степен за успеха на Геро е допринесло чувството му за хумор и трудолюбието му.

„Калин ме изненада през този сезон. Прекрасен актьор, вглъбен в детайла и го изпипва, но той не е професионален певец, а се справи много добре”, смята Етиен. Дони допълни, че наистина при Калин се е наблюдава невероятно сливане с образите.

Какво пък споделиха финалистите Геро, Калин, Поли и Орлин преди финала, гледайте във видеото от „Събуди се”.

Не пропускайте грандиозния финал на „Като две капки вода” този понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com