Не пропускайте решаващата битка от 22.00 ч. по NOVA

Германия се изправя срещу домакина Франция в титаничен полуфинал на UEFA EURO 2016, който ще определи съперника на Португалия във финала на турнира. Снощи Кристиано Роналдо и компания постигнаха първата си победа в редовно време над Уелс с 2:0 и намериха място във финалната битка, която ще се играе на 10 юли.

Мача между Германия и Франция можете да гледате тази вечер от 22.00 ч. на живо в ефира на NOVA и Diema Sport, както и онлайн на Gong.bg.

Селекционерът на Германия Йоаким Льов не може да разчита на три от ключовите си фигури в лицето на наказания Хумелс и контузените Марио Гомес и Сами Кедира. Мястото на Хумелс в центъра на защитата ще бъде заето от Хьоведес, докато Джошуа Кимих ще оперира в дясната част на отбраната. Добрата новина за Льов е, че вчера пълноценна тренировка направи капитанът на тима Бастиан Швайнщайгер. Очаква се опитният халф да започне двубоя като титуляр.

В лагера на Франция Дидие Дешан няма проблеми с наказани или контузени играчи и ще разчита на най-доброто, с което разполага. Адил Рами вече изтърпя наказанието си и може да се завърне в стартовите 11 за „Петлите”. Подробности четете в Gong.bg.

Финалът на UEFA EURO 2016 е на 10 юли, неделя, с начален час 22.00. 

Футболните срещи от програмата на UEFA EURO 2016 се излъчват в партньорство между Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.

Всички срещи можете да гледате на живо и в euro2016.gong.bg