Срещите можете да гледате на живо по DIEMA SPORT2

Отборът на „Монтана” посреща „Славия” в първи мач от 5-ия кръг на Първа лига, който можете да гледате тази вечер от 19.00 ч. на живо по DIEMA SPORT2.

Двата тима изпитват сериозни трудности от началото на шампионата и все още не познават вкуса на победата. Монтана има в актива си една единствена точка, спечелена при визитата на „Левски” на стадион „Георги Аспарухов” в София, когато двата тима не успяха да си отбележат гол. Тимът на треньора Стевица Кузмановски остава единственият в елита, който все още не се е разписвал в противниковата врата и логично заема предпоследното място в подреждането.

Положението в лагера на „Славия” не е по-цветущо – „Белите” са окупирали твърдо последната позиция, като до този момент възпитаниците на руския специалист Александър Тарханов нямат дори спечелена точка. Тимът регистрира четири поражения и 11 гола във вратата си.

В 21.45 ч. тази вечер стартира и вторият двубой от кръга, който противопоставя отборите на „Берое” и „Пирин Благоевград”, информира още Gong.bg. Тимът на Александър Димитров ще търси реванш пред своите фенове за изненадващата загуба от новака „Нефтохимик” в миналия кръг. Очаква се в отбора на домакините да се завърне бразилецът Евертон Джилио – Том, който не започна в двубоя срещу бургазлии миналата седмица.

В същото време наставникът на гостите от „Пирин” Стефан Генов изрази надежда, че възпитаниците му ще затвърдят добрите впечатления от мача с ЦСКА-София, в който „Орлетата” спечелиха точка, а равенството коства поста на наставника на столичани Христо Янев, който хвърли оставка.

Двубоя между Берое и Пирин Благоевград също може да наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT 2.