Гледайте романтичната комедия "Дъщерята на шефа” от 14.15 ч. по NOVA

Сексапилният Аштън Къчър се опитва да спечели сърцето на Тара Рийд в романтичната комедия „Дъщерята на шефа” днес от 14.15 ч. по NOVA. Лентата е дело на Дейвид Цукер, известен в кино средите с работата си по поредицата комедии „Голо оръжие” и „Страшен филм”. И този път Цукер не пропуска да се докаже, като превръща една обикновена история в перфектната комедия от грешки.

Аштън Къчър влиза в ролята на Том Стансфийлд – амбициозен служител, който гледа с едно око към крайно сприхавия си шеф Джок Тейлър за повишение. За нещастие, другото му око зърва пленителната Лиза, която случайно е най-голямата гордост и радост на господин Тейлър. Когато Том приема покана от вечно сърдития си шеф да гостува в имението му, той си мисли, че има среща с пламенната му дъщеря, но с изненада установява, че е поканен, за да пази къщата. И докато удържа крепостта, необузданите му колеги се появяват готови за купон...

Не пропускайте да се посмеете със забавните приключения на Том в романтичната комедия "Дъщерята на шефа” днес от 14.15 ч. по NOVA.