Интересни факти от българската история, бит, култура и традиции, и всичко, което ни кара да сме горди, че сме българи - всяка петъчна вечер от 20.00 ч. по NOVA

От 18 ноември в ефира на NOVA се завръща най-българското и позитивно развлекателно предаване “Аз обичам България”. Новият сезон на шоуто е част от втория етап на есенния сезон 2 в 1 на NOVA, който стартира изключително успешно с новия формат “Пееш или лъжеш” през изминалата седмица. Очаквано от зрителите, “Аз обичам България” не само ще забавлява искрено участници, публика и фенове, но и най-важното - ще  превръща българското в господар на ефира всеки петък от 20.00 до 22.00 ч. по NOVA.

Четвъртият сезон на “Аз обичам България” ще изненада зрителите с нови и атрактивни предизвикателства, които те ще разберат съвсем скоро. Основният регламент на шоуто се запазва, като два отбора от 3-ма популярни и обичани българи, водени от смелите и непреклонни капитани Андрей Слабаков и Юлиян Константинов, ще преминават през различните кръгове на играта, като демонстрират пред зрителите не само своите познания за род и родина, но и уменията си в различни изкуства и занаяти. Капитаните са винаги едни и същи, а останалите членове на тима се сменят всяка седмица.

История, кино, музика, бит, култура и традиции, всичко, което ни кара да сме горди, че сме българи и разбира се голяма доза забавление и смях. Това ще бъде във фокуса на най-българското предаване “Аз обичам България” и през четвъртия му сезон. А какви са новите, изненадващи предизвикателства, пред които ще трябва да се изправят Андрей Слабаков, Юлиян Константинов и техните отбори зрителите ще разберат от 18 ноември само по NOVA.

Водещ на “Аз обичам България” ще бъде очарователната Евелина Павлова, която ще трябва да защити твърденията за силата на българското гостоприемство и не само да накара отборите да се чувстват като у дома си, но и да успокоява капитанските страсти и да окуражава участниците да продължават напред в състезанието.

“Аз обичам България” (I Love my Country) е по лиценз на холандската продуцентска компания Talpa Media, като у нас се продуцира от продуцентска компания Old School. Излъчва се в още 30 други държави от цял свят.

Кои ще бъдат първите участници в четвъртия сезон на “Аз обичам България” и пред какви изпитания ще трябва да преминат, водени от двамата капитани Андрей Слабаков и Юлиян Константинов? Зрителите на NOVA ще разберат от 18 ноември, всеки петък, от 20.00 до 22.00 ч. по NOVA.

Интересни новини, игри и изненади, свързани с най-българското шоу може да следите и на официалната  му страница във FACEBOOK.