Актрисата влиза в образа на майката на Наталия, която търси път към дъщеря си в премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч.

Ернестина Шинова ще се включи в звездния актьорски състав на "Откраднат живот"  в предстоящите епизоди тази седмица във вторник и сряда от 21.00 ч. по NOVA. Актрисата ще се появи в образа на майката на Наталия, която ще се опита да достигне до нея и да спечели доверието й по различни пътища. “Образът на Наталия ще се променя с появата на хора от миналото й, които ще я провокират да посрещне стари истории с недовършен край“, коментират от екипа на най-успешния лекарски сериал у нас.

По темата

Тази седмица екипът на МБАЛ "Св. Кирил“ ще бъде изправен пред нови лекарски случаи и трудни решения. Д-р Захариев ще се окаже в центъра на двойно раждане, което ще изпита професионализма му задавайки сериозни морални дилеми. Състоянието на Виолета ще се влоши от натиска на доц. Генадиев и задкулисните игри на д-р Захариев, за които тя все още не подозира. Евгения ще направи огромна стъпка с признание към ключов човек от обкръжението на Александър за неговия истински произход.

Пред кого ще признае Евгения пазената тайна? Какво е накарало майката на Наталия да се завърне след години при своята дъщеря? Зрителите ще разберат днес и утре вечер в епизоди 24 и 25 от втори сезон на "Откраднат живот" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.  

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.