Водещата на кулинарното шоу вече посещава и майсторски клас по сладкарство

"Покрай "Bake Off: най-сладкото състезание” се вманиачих по готвенето и дори се записах в майсторски клас по сладкарство при шеф Юри Балталийски”. Това сподели в ефира на "Комбина" водещата на най-новото кулинарно шоу на NOVA Алекс Раева.

"С Рафи се сработихме много бързо. Той има страхотно чувство за хумор", разкри Алекс. Тя добави, че се съветва с Мария Игнатова за воденето на предаването, а двете се виждат често и покрай забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш", където тя участва в Съвета.

Чаровнатата водеща се похвали, че благодарение на усилени тренировки и много работа, все още не е качила килограми, въпреки че редовно похапва от вкусните десерти на участниците в предаването.

Алекс сподели, че вече е готова да бъде майка и иска дете от приятеля си.

Какво още разказа Алекс Раева за новото кулинарно шоу "Bake Off: най-сладкото състезание” и личния си живот, гледайте във видеото от "Комбина”.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY