Участниците се включиха в майсторски клас на журито в предаването

Малко след старта на "Bake Off: най-сладкото състезание" по NOVA всички участници в предаването получиха безценен подарък. Те имаха възможност да станат част от майсторски клас и да се запознаят отблизо с уменията и съветите на двама от най-добрите сладкари и пекари – шеф Юлия Панджерова и шеф Юрий Балталийски, които са журито на "Bake Off: най-сладкото състезание". 

По темата

"Целта е да покажем още техники и нови рецепти, за да обогатим знанията и уменията на участниците", заяви пред камерата на "На кафе" шеф Панджерова. 

Шеф Балталийски на свой ред обясни, че идеята за майсторския клас се е родила спонтанно – като своеобразна награда, с която да споделят натрупания опит. "Всички участници в предаването са много будни и заинтересовани от сладкарството и кулинарията като цяло, имат желание и отношение към това, което правят", подчерта той. 

Участниците в "Bake Off: най-сладкото състезание" не скриха радостта си от споделените тънкости в майсторския клас. Вижте във видеото какво разказаха те пред екипа на "На кафе". 

Не пропускайте новите предизвикателства в третия епизод на "Bake Off: най-сладкото състезание" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Всичко интересно и забавно, което се случва в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите и на официалната Facebook страница "Bake Off: най-сладкото състезание". Целите епизоди можете да гледате в NOVA PLAY.