Не пропускайте четвъртия епизод на предаването тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

След английската надпревара в "Bake Off: най-сладкото състезание" участниците в риалитито останаха с един по-малко, но вече са и на крачка по-близо до титлата "Най-добрия любител сладкар и пекар на България".

42-годишният Петко Мирчев от София заслужено грабна титлата Звезда на деня, а предаването напусна пловдивчанинът Зарко Сарафян, който само на 29 г. е шеф на фабрика в хранително-вкусовата промишленост. 

Тази вечер участниците ще тестват своите умения в направата на десерти и печива с френски привкус. Участниците ще приготвят не една, а цели две рецепти за любимия си киш. В палатката на предаването ще замирише на прясно изпечено маслено тесто, сирена, чоризо, сьомга и спанак.

Истинското предизвикателство обаче ще дойде от изпитанието за сръчност, което ще им постави шеф Юлия Панджерова. Традиционният френски тарт "Татен" има две основни съставки: класическо маслено тесто и карамелизирани ябълки. Това обаче не е гаранция, че нещата не могат да се объркат.

Гледайте "Bake Off: най-сладкото състезание" тази вечер от 20.00 само по NOVA. 

Всичко интересно и забавно, което се случва в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите и на официалната Facebook страница на "Bake Off: най-сладкото състезание". Най-интересните моменти от предаването гледайте в официалния му канал във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването в NOVA PLAY.