Не пропускайте новите сладки изкушения тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Седем участници ще се борят за титлата "Най-добрия любител сладкар и пекар на България" в "Bake Off: най-сладкото състезание" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. След напрегнатите изпитания, в които участниците трябваше да приготвят любимите си еклери и лимонов меренг тарт, от предаването си тръгна Камелия (32 г., София), а Георги (34 г., София) стана Звезда на деня.

Тази вечер зрителите отново ще видят изцяло сладък епизод, в който участниците ще приготвят своите любими петифури. За два часа на кухненските им плотове трябва да се появят 2 вида от френските специалитети, най-малко по 12 броя от вид. Към изискванията за размер и форма на експертното жури шеф Юлия Панджерова и шеф Юри Балталийски се прибавя и оригиналната презентация.

По темата

Изпитанието за сръчност ще покаже дали българите могат да правят американски донати – с хубава визия, равномерен пълнеж и пухкаво тесто.

Гледайте "Bake Off: най-сладкото състезание" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Всичко интересно и забавно в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите и на официалната Facebook страница "Bake Off: най-сладкото състезание". Целите епизоди можете да гледате в NOVA PLAY.