Вижте каква рецепта предложи шеф Юлия Панджерова

Нетрадиционна гурме рецепта с традиционни продукти за Никулден представи в "На кафе" шеф Юлия Панджерова, която зрителите познават от журито на "Bake Off: най-сладкото състезание". В кухнята на предаването шеф Панджерова приготви филе от шаран върху канапе от шафранов ориз със сушени плодове и глазирани зеленчуци, като точната рецепта можете да видите във видеото. 

Шеф Панджерова коментира предстоящия полуфинал в "Bake Off: най-сладкото състезание" тази вечер, когато в кухнята ще се носят коледни ухания. Тя обясни, че двете рецепти са изключително сложни технически, но преди големия финал трябва да останат само най-добрите. "Идеята на предаването е да покаже, че в България има много млади хора, които се увличат по сладкарството и кулинарията изобщо", отбеляза шеф Панджерова. Тя добави, че се радва за срещата си с всички участници в предаването, което носи много положителен заряд.

По темата

Шеф Панджерова подари на водещата Гала шоколадова раковина, пълна с авторските бонбони на Петко Мирчев – един от отпадналите участници в шоуто.

Не пропускайте полуфинала на "Bake Оff: най-сладкото състезание" тази вечер от 20.00 по NOVA.  

Всичко интересно и забавно в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите и на официалната Facebook страница "Bake Off: най-сладкото състезание". Целите епизоди можете да гледате в NOVA PLAY.