Четирима са финалистите в първия сезон на шоуто

Вълнуващ финал на "Bake Off: най-сладкото състезание" предстои тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. След полуфинала във вторник в надпреварата за титлата "Най-добър любител сладкар и пекар на България" остават четирима претенденти. Това са Анита, Георги, Десислава и Моника, които ще се изправят пред последните изпитания довечера. 

Експертното жури шеф Юлия Панджерова и шеф Юри Балталийски изненада с промени в регламента и коледно намаление на участниците – не един, а двама от тях отпаднаха от надпреварата. Димана и Емил си тръгнаха на крачка от финала.

Довечера четиримата финалисти Анита, Георги, Десислава и Моника отново ще започнат с изпитанието за сръчност и ще се изправят пред един от най-големите си страхове от началото на предаването – приготвянето на домашно хилядолистно тесто, познато като бутер тесто. Експертното жури ще очаква от тях перфектния френски десерт Милфьой с крем "Шантили" и малини. Любимата рецепта пък ще бъде за 3D торта, която трябва да бъде цветна, нестандартна, вкусна и... цяла.

По темата

Как ще се справят участниците на финала и кой ще стане първият "Най-добър любител сладкар и пекар на България" – гледайте "Bake Off: най-сладкото състезание" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Всичко интересно и забавно в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите и на официалната Facebook страница "Bake Off: най-сладкото състезание". Целите епизоди можете да гледате в NOVA PLAY.