Шоуто ще се излъчи а 1 януари от 22.00 ч. по NOVA

Много смях и забавление очаква зрителите в първия ден на новата 2017 година със специалното хумористично предаване на известния български режисьор Теди Москов по NOVA.

“Шоуто се казва “Пресечката” и ще се излъчи на 1 януари. Това е нова версия на мое старо шоу”, разкри Теди Москов пред Ани Цолова в “Здравей, България”.

Предаването ще събере отново обичани български актьори, познати на зрителите от превърналото се в култово шоу “Улицата” като Камен Донев и Мая Новоселска, а към тях ще се присъединят и Леонид Йовчев, Светлана Янчева и Малин Кръстев. Специално участие в предаването ще има и Дони, разказа Теди Москов.

“Репетиции в “Улицата”нямаше. Обяснявах каква е ситуацията на актьорите и след това се пуска (запис). Например прословутият монолог на Камен Донев за учителя – казах му “Камене, имитирай твоя учител, като темата е, че са се променили нещата и вече няма бой в училище”, сподели Теди Москов.

Какво още разказаха Теди Москов и Мая Новоселска за новото предаване и съвместния си живот, гледайте в интервюто на Ани Цолова за “Здравей, България”.