Не пропускайте новогодишния концерт на "Пееш или лъжеш" – на 31 декември от 20.00 ч. по NOVA

Теодора твърди, че не се справя с лъжите, но въпреки това успя успешно да заблуди Веселин Маринов във вокалните си умения. Младата дама, която се занимава с танци, има медали по гимнастика, а също така е статистик в баскетболни организации, ще влезе отново в амплоа на дуетна половинка по време на големия концерт на забавното музикално шоу “Пееш или лъжеш“, който зрителите ще видят от 20.00 ч. в Новогодишната нощ по NOVA.  

С какво се занимаваш в момента? И с какво мечтаеш да се занимаваш?  
Със спорт! Работя в танцова школа, едновременно с това съм статистик в една от най-успешните баскетболни организации в България, както и лицензиран съдия по волейбол. Имам бакалавърска степен по “Спортен мениджмънт” от  НСА “Васил Левски”, а в момента следвам магистратура в програмата по “Спортна журналистика” в същия университет. Именно  успешната реализация в тази сфера е  моя основна цел за бъдещето, а една от най-големите ми мечти е да бъда част от “магията” на Олимпийски игри.

“Пееш или лъжеш“ е шоу за…. 
“Пееш или лъжеш” е шоуто за мен. Това беше първото нещо, което си помислих, виждайки рекламата му преди няколко месеца.

Коя е най-голямата заблуда, която си оставяла в хората? 
Доколкото разбрах впоследствие, доста хора са се заблудили, че действително притежавам певчески способности.

Пееш или се забавляваш? 
О, и двете определено. В моя случай няма как да бъдат разграничени. Пеенето ми, несъмнено, носи забавление за мен и околните.

Кой е най-забавният ти спомен от шоуто? 
Моментът, в който разбрах, че печеля. Тогава просто си казах  “Ето сега стана шоуто” и всичко, което чуха и видяха хората след минути, премина през главата ми предварително. Трудно овладях смеха и емоциите си в този момент.

Коя е най-смешната лъжа която си чувала или изричала?
По принцип никак не ме бива в лъжите. Май току-що изрекох една такава,   която дори може да бъде приета за смешна. 

Какво могат да очакват зрителите от новогодишния концерт на “Пееш или лъжеш“? 
Положително настроение, приятна празнична атмосфера, уникални изпълнители, разбира се, а от не толкова уникалните като например мен очаквайте още много изненади.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY