Гледайте най-щедрото шоу в българския ефира всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Само за половин час Национална лотария раздаде печалби за 1 066 623 лева на поредните късметлии в първото си предаване за 2017 година. Студиото се препълни от щастливци, които се прибраха доволни и с чекове за крупни печалби.

Най-голяма сума има да харчи Юлия Джилянова от Смолян.  Тя е открила цели 14 думи в билет “Кеш кръстословици“ и грабна 250 000 лева. Чекове за страхотни печалби от 100 000 лева получиха Станко Славов от село Брестак от билет “Златната 7“ и Красимир Захариев от София от билет “Златните пирамиди 4“. Играта “Големият Джакпот“ зарадва с допълнителни печалби от 100 000 лева щастливците Андреан Тодоров от Казанлък и Сюзан Якубов от Шумен.

На страхотни печалби от 50 000 лева се радват Мирослав Андонов от Добрич от билет “Карибско съкровище“ и Найден Илиев от Лом от билет “Златните пирамиди 4“. Билет “Златната мина“ донесе 20 000 лева на Стоянка Христова от Ямбол, а 10 000 лева на Павлина Япалиева от Белослав. Добрин Добрев от Варна позна петте печеливши числа във второ теглене на играта Лото 5/35 “Златната топка“ и грабна 20 000 лева. Юзеир Пашев от Глоджево пък уцели петица в първо теглене и си спечели 10 000 лева.

Александър Георгиев от София спечели бижута на стойност 10 000 лева от билет “Коледен календар“, а “Супер Лото +“ зарадва с по 10 000 лева Тодор Янков от Пловдив и Вероника Спасова от Варна. Билет “Златната 7“ донесе същата сума на Ани Маринова от Банкя.

В студиото дойдоха 10 късметлии, които са били на крачка от рекордните 12 милиона лева в играта “Големият Джакпот“. Печалби от 6000 лева грабнаха Соня Стефанова от Велинград, Минчо Цветков от София, Николай Аратинов от Бобов дол, Даниел Генов от село Поповица, София Иванова от Пловдив и Мартина Маринополска от село Левуново.  С по 5000 лева набъбнаха сметките на Красимир Георгиев от София, Стоян Иванов от Белоградчик, Венета Момчилова от Кърджали и Емил Туджарски от Оряхово.

Играта “Лото Спорт“ ощастливи с 5000 лева Атанас Ламбрев от Кърджали, а “Супер Лото +“ увеличи с по 5000 лева бюджетите на Николай Спасов от София, Ивета Димитрова от Перник, Юлиана Митова и Станислава Миланова от София. “Лото +“ зарадва със същата сума Димитринка Кръстева от Русе и Петър Христов от Белослав. Билет “Американско бинго“ увеличи с по 5000 лева спестяванията на Сашка Русева от Велико Търново и Юлияна Топчиева от село Чакаларово. По 5000 лева ще харчат и Рени Ангелова от село Крапчене от “Златното съкровище“, Антоанета Христова    от Бургас от билет “Златните пирамиди 4“, Светослав Парушев от София от билет “Кеш х 50“, Елизабета Павлова от Кюстендил от “Кеш кръстословици“ и Нaджибе Дурали от село Манастирци от билет “Златната 7“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване в българския ефира всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.