Какви задачи ви чакат – вижте в епизода на Mamma Mia

Бременността е установена, тестът е положителен, бебето е на път. Вълнението е огромно, но какво трябва да направите сега? Ще бъдете доста заети, това е сигурно. В епизода на Mamma Mia в новия канал във Vbox7.com Меги дава ценни съвети.

Разбира се, че първото нещо е прегледът при акушер-гинеколог. Веднага ще научите кога приблизително се очаква раждането. Изборът на женска консултация е следващата стъпка. Тя е много важна, защото през месеците в очакване на бебето там ще се грижат и за майката, и за него.

По темата

Много са прегледите, които лекарят ще назначи. Част от тях са задължителни, други – препоръчителни. Състоянието на майката е много важно, тъй като бебето расте в нейното тяло. Добре е да се направят всички изследвания – кръвни, гинекологични, ехографски. Хубаво е родителите да знаят колкото е възможно повече, за да са спокойни. 

Приятни са грижите в очакването на най-съкровеното тайнство – родителството. Забавлявайте се и се грижете за себе си, това е всичко.

Дългия списък със задачи вижте във видеото, част от Mamma Mia във Vbox7.com. Той е публикуван и на страницата на Mamma Mia във Facebook

Mamma Mia – всяка сряда във Vbox7.com