Уеб тийн сериалът се завръща на 1 март с името“Целувки по ноти“

Един от най-любимите уеб сериали на тийнеджърите у нас “Не така, брат!“, създаден от продуцентите 7Talents, се завръща с нов сезон в уебсайта за видео забавление Vbox7.com. Името на новия сезон е “Целувки по ноти“, а първият епизод ще бъде онлайн на 1 март. Феновете могат да следят “Не така, брат!“ всяка сряда от 16.00 ч. във Vbox7.com.

На специална среща с феновете главните герои от поредицата – Мишо, Иван Тишев, Ана-Мария, Надя и Михаела обявиха горещи новини около новия сезон. “Целувки по ноти“ обещава да бъде сезонът на музиката и любовта – в неговите 20 епизода ще може да проследим много интересни музикални и любовни истории, ще има неочаквани обрати и нови лица. Едно от тях е популярната актриса Антоанета Добрева – Нети, която ще се превъплъти в учителката по музика Велева, а нейните ученици със сигурност ще я забъркат в редица интересни сюжети. Продуцентите от 7Talents загатват какво ни очаква в новия сезон в трейлъра на продукцията. 

“Не така, брат!“ вече реализира три успешни сезона и натрупа над 15 милиона гледания в онлайн платформите за видео споделяне. Героите Мишо, Ива, Блага, Дидо и Беатрис са сред най-обичаните от тийнеджърите, а към сериала има записана песен и беше издадена книгата “Дневникът на Мишо“, която е едно от най-популярните заглавия в книжарниците у нас.

Тази пролет продуцентите от 7Talents ще стартират още няколко изцяло нови видео поредици. Вече започна кастинг за риалити поредицата “Сладки свалки“, чийто водещ ще бъде репортерът от предаването на NOVA “Часът на Милен Цветков“ - Дани Петканов. Той ще търси интересни хора, които обичат забавленията и предизвикателствата. Участниците ще имат възможност да изживеят най-незабравимата първа среща с непознат, чрез която могат да срещнат своята половинка. 

Друга интересна тийн поредица е #EVA, която вече стартира във Vbox7.com и разказва за живота на Ева Георгиева - EVA, която вече е позната на потребителите от ролята на Бети в популярния пародиен уеб сериал във Vbox7.com - #КИФЛА.

Потребителите могат да следят и още видео поредици, посветени на здраве, фитнес, коктейли, готвене, “направи си сам“ неща, взаимоотношения, връзки и други.

Следете "Не така, брат!" всяка сряда от 16.00 ч. във  Vbox7.com. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.