С горчиво или солено ще приключат първите два епизода?

С два ексклузивни епизода днес стартира най-новата уеб риалити поредица на 7Talents – "Сладки свалки", във Vbox7.com. Епизодите може да следите всеки четвъртък от 14.00 ч. в канала на поредицата в сайта за видео забавление Vbox7.com. 

По темата

В "Сладки свалки" репортерът Дани Петканов и неговата помощница Наталия Кобилкина дават възможност на търсещите любовта да проверят по нов и авантюристичен начин дали могат да намерят своята подходяща половинка чрез "среща на сляпо". Те ще преобърнат представите за първа среща, защото според регламента на формата участниците не се познават предварително, а провокацията към тях е да проведат своята първа среща със завързани очи. По време на вечерята водещият Дани Петканов ще отправи различни предизвикателства към тях, които ще нагорещят атмосферата в студиото и ще помогнат на участниците да се опознаят по-добре. Какви са те, гледайте в първите два епизода. 

Първите участници в стартовия епизод на "Сладки свалки" са танцьорката Стела и консултантът Любо. Тя е дива и сладка, а той балансиран и знаещ какво търси в една дама. Стела живее на високи обороти и търси половинка, която да издържи на темпото й. След многото си връзки Любо пък е стигнал до етапа, в който иска да се влюби за първи път.

Ще открият ли двамата своя потенциален партньор един в друг? Ще бъде ли връзка за една вечер, за 10 години или за цял живот?

Веднага след първия епизод всички романтици и прагматици могат да проследят и ексклузивния втори епизод, в който двама очарователни студенти търсят нова и истинска връзка. 

Никол е на 19 и следва педагогика, а 21-годишният Мартин е студент по молекулярна биология. Тя учи интензивно арабски и мечтае един ден да работи в тайните служби, а той се надява да създаде свой медицински център за инвитро процедури, за да помага на хората. Ще открие ли Никол рицаря на бял кон? Дали Любо ще открие в Никол своята нова половинка? Вижте в епизода тук

Следете "Сладки свалки" във Vbox7.com всеки четвъртък от 14.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook