Не пропускайте отразяването на изборния ден и резултатите от вота в ефира на NOVA

Специалното студио на NOVA - "Новите 240: Избори след изборите", ще стартира от 18.00 ч. на живо от  НДК. NOVA е медията, която в деня на вота на ще съчетае реалния си опит в отразяването на ключови за страната и света събития с иновативен подход, включващ виртуални елементи и прожекция на живо пред парламента.

Снимки от студиото може да видите ТУК

Изнесеното интерактивно студио с най-опитния тандем в отразяването на избори – Ани Цолова и Виктор Николаев, ще представи най-актуалните теми и гости, а извънредни новини през целия ден ще допълнят отразяването на изборите по NOVA. По традиция представители на двете най-авторитетни социологически агенции на пазара Алфа Рисърч и Галъп ще осигурят възможно най-достоверната картина в изборния ден.

За първи път NOVA ще показва резултатите от парламентарните избори на 26 март по нов начин – с виртуални елементи и прожекция на живо в центъра на София. Сцена на виртуалната реалност става най-горещата точка в изборната нощ - сградата на Народното събрание, която ще се "оцветява" на живо в цветовете на партиите-победители. Водещата на Новините на NOVA Невена Василева ще е част от тази иновативна концепция за представяне на резултати, която досега не е правена в България. И тази година Николай Дойнов ще следи развоя на събитията в специално създадения електорален център, където ще се събират и обработват предоставяните данни в изборната нощ.

Кой ще влезе в парламента и кой ще управлява? Очаквайте точните резултати и точните коментари в "Новите 240: Избори след изборите" от 18.00 ч. по NOVA.