Не пропускайте игрите на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Станислав Георгиев от град Оряхово е щастливецът, който спечели чисто нов Citroen Elysee в играта “На крачка от късмета” на Национална лотария на 8 април. Опонентите му Ирина Николова от град Мартен и Венцислав Топкаров от град Пазарджик получиха утешителни печалби от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “3 000 000 JACKPOT”.

“Не очаквах, че ще спечеля автомобила“, каза късметлията. Билетът, който му осигури място в шоуто е “Карибско съкровище“. Станислав е на 47 години и работи като държавен служител в МВР. 

Късметлийките Елена Стойчева от град Пловдив и Йоана Иванова от град Сливен пък имаха възможност да натрупат крупни суми от щедрите “Сейфове” на Национална лотария. Билетът, който осигури този шанс на Елена е “Лото +“, а за Йоана късметлийски се оказа “Супер Лото +“. Първа играта напусна Йоана с 1000 лева, а Елена спечели 7000 лева. 47-годишната Елена е социален работник и мечтае за собствено жилище.

Голямата късметлийка в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ се оказа Зоя Долджева от Пазарджик. Късметлийката направи страхотна игра като спечели 40 000 лева и бонус печалба 5-дневна екскурзия за двама в Тайланд. Дамата участва в шоуто благодарение на билет “Карибско съкровище“. Зоя е на 55 години и е земеделски производител.  Най-голямата й мечта е да ремонтира къщата си и да върне децата си в България.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.