Какво може да предизвиква бой между три момичета в час по физическо разкрива “Не така, брат!: Целувки по ноти”

Ива претърпява метаморфоза от ревнива до любяща и грижовна приятелка в новия епизод на "Не така, брат!: Целувки по ноти" . Преобразяването й учудва Мишо, но брат му Дидо знае причината. Прав ли е по-големият брат, че когато жената е мила и добра, това не е случайно, дори напротив, това е само признак за голям проблем? Гледайте в новия епизод на уеб сериала.

Любовни съобщения, мили обаждания, приятни изненади, подаръци – Ива използва познатата тактика за заблуда, която обърква малкия гений Мишо. Нещата излизат извън контрол, когато конфликтът между Ива и Блага ескалира от заяждания в междучасието до женски бой в часа по физическо. Защо една обикновена баскетболна топка се превръща в причина за разпрата между Ива и Блага и защо Беатрис се включва в този двубой? Това ще стане ясно в новия епизод на уеб тийн сериала във Vbox7.com.

В края на епизода ще разберем, че Дочев, учителят по физическо, в чийто час избухва конфликтът между Ива и Блага, ще посвети Мишо в рицарство. Каква ли може да е причината? Дидо от своя страна изпитва гордост от факта, че две момичета се бият за сърцето на брат му Мишо. Какъв ли ще е изходът от битката и ще има ли наказание за двете воюващи страни? Тези и още много други любопитни моменти са подготвили сценаристите от 7Talents тази седмица в "Не така, брат!: Целувки по ноти"

Следете "Не така, брат!" всяка сряда от 16.00 ч. във  Vbox7.com. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.