Най-добрите танцьори на България се изправят едни срещу други в първото по рода си танцово уеб шоу във Vbox7.com

Горещо танцово лято се задава в сайта за видео забавление Vbox7.com. Oт понеделник, 19 юни, стартира първото танцово уеб риалити в България – Dance Arena, от продуцентите 7Talents, което ще ни пренесе в света на 10 уникални пърформъри, готови да покажат най-доброто от себе си на сцената. Какво ни очаква в Dance Arena загатва трейлърът на поредицата.

Dance Arena ще ни направи свидетели на истинска танцова битка, в която емоцията, страстта и желанието за победа ще са водещи. В поредицата ще видим два отбора от танцьори, които ще се включат в надпревара за титлата “най-добро dance crew”. Танцовото видео риалити ще ни покаже всичко, което се случва в живота на професионалните танцьори и често остава скрито за публиката – тежките тренировки, неуморните репетиции, творческият процес и работата с хореографи, умората и напрежението, изпитанието на волята на всеки артист и т.н.

Танцьорите обаче няма да са сами на своята Dance Arena. Ментори на участниците са доказалите се професионални танцьори Марион Дърова от Derida Dance Center и Виктория Димитрова – Goldy от студио VS Dance, която е и “Най-добър клубен танцьор на България“ за 2012 година. В продължение на месец те заедно с гост-треньорите в шоуто, ще възлагат различни задачи на участниците, а оценките им ще се формират индивидуално след всяко едно изпълнение. Оценяващи ще бъдат менторите на двете групи, както и гостуващите треньори. Потребителите във Facebook също ще могат да гласуват за любимото си денс crew, през страницата на Dance Arena.

Първият епизод на Dance Arena ще видим на 19 юни, понеделник, първо във Vbox7.com

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък първо във Vbox7.com. Още новини за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.