До седмица ще бъдат обявени още интересни изпълнители на MTV Presents Varna Beach

Вълнението в България расте след като MTV International представи първите официални  визуализации на сцената, която ще бъде изградена за MTV Presents Varna Beach, най-мащабният международен фестивал в България на 15 юли тази година.

Това е една от най-големите сцени строени някога в България, в която ще бъдат използвани технически елементи от последно поколение и със сигурност ще впечатлят феновете. Навсякъде по света събитията на MTV са изключителни и шоуто е запомнящо се.

Сцената във Варна ще бъде над 70 метра дълга и 15 метра висока с най-добрите аудио и визуални ефекти. Фестивалът MTV Presents Varna Beach ще бъде заснет от множество HD TV камери, а видеото от концерта ще бъде излъчено по целия свят. Екипите на MTV по подготовката на продукциите са едни от най-добрите в свята, с огромен опит и международни проекти като MTV EMAs.

Хиляди билети са вече продадени и последните международни артисти ще бъдат обявени следващата седмица.

Ето и как ще изглежда сцената:

MTV Presents Varna Beach е най-голямото музикално и медийно събитие, което се е провеждало в България, както и най-мащабният концерт на живо за 2017 г.   

Специалистите на MTV са предвидили хиляди светлини, екрани и тонколони за страхотно шоу.  Всеки детайл е изпипан, включително подготовката на специална 3D проекция на движението на звука от мощните тонколони: 

Интересът е голям и промоционалните билети са вече продадени.

Следващата седмица предстои обявяването на още международни изпълнители. Феновете все още имат възможността да закупят билети на промо цена от 69 лева. Но в следващите седмици цената ще се промени. От 1 юли билетът ще струва 79 лева (40 euro), а след 7 юли - 88 лева (45 euro).

Деца на и под 5 години имат достъп до събитието без билет. Деца над 5-годишна възраст имат нужда от закупен билет за да посетят концерта. Деца под 14-годишна възраст трябва да бъдат придружавани от възрастен. Всеки възрастен може да придружава до три деца.

Всеки може да закупи билет онлайн и офлайн от различни обекти като НДК в София, Фестивален и конгресен център – Варна, бензиностанции OMW, книжарници Orange, Grand Mall във Варна и официалните офиси за продажба на билети за събитието в центъра на Варна. Билети могат да бъдат закупени също от офисите на Eventim и Ticketportal.

Фестивалът MTV Presents Varna Beach ще продължи почти 12 часа. Входовете ще бъдат отворени за феновете от 12 часа на обяд, а страхотното шоу ще продължи до 23 часа. Повече от 10 изпълнители ще взривят сцената, както никога досега в България. Входът за събитието ще бъде директно от Морската градина в центъра на Варна, като концертът ще се проведе по протежение на плажната ивица. Изключителната MTV сцена ще бъде разположена точно на Южния плаж и десетки хиляди хора ще бъдат там!

На 30 юни ще се проведе и първото подгряващо парти на MTV. То ще бъде в CaLnibani beach bar. Международният екип на Club MTV пристига във Варна и ще засили още повече очакването на публиката за основното събитие. Подгряващото парти на MTV e безплатно и всички са поканени да посрещнат заедно Джулай морнинг на плажа.

Стийв Аоки, Тайни Темпа, Горгон Сити, Джонас Блу, Редфу и Rewire & Varski, подкрепени от Pavell& Venci Venc’ и Поли Генова са потвърдените изпълнители, които ще участват на MTV Presents Varna Beach на 15 юли във Варна.