Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Проблеми очакват Симона в новия епизод на риалити сериала "София - Ден и Нощ". След като младежите са в магазина за бижута и се оказва, че не могат да си позволят халките, Асен решава да изненада Симона. Радостта от подаръка му обаче бързо ще изчезне, когато майката на Симона се появява в квартирата. Какво ще се случи и какви последствия ще има ситуацията?

Сагата с неизпълнителната сервитьорка в бара ще продължи. Когато тя обслужва некадърно Жоро, той настоява Сашо да я освободи. При опита му да я уволни обаче, тя отново ще започне да го убеждава, че има болна майка и болно дете. Колко време ще отнеме на Сашо да разбере, че сервитьорката не е искрена с него?

След като се съветва със Стела в обедната си почивка, Дани решава, че няма да търпи повече отношението на Вихра към него. Още същият ден тя продължава да го тормози и фотографът решава да напусне. Ще успее ли Дани да се измъкне толкова лесно? 

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук