Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария посети поредната горда собственичка на чисто нова кола от играта "На крачка от късмета" в предаването на 8 юли по NOVA. Преди няколко месеца Лили Василева от град София си спечели страхотен Citroen Elysee благодарениe на късмета си и билет "Златната 7". "Чувството да спечелиш и мечтата ти да се сбъдне е прекрасно. Очаквах, че ще ме изберат за колата", каза Лили.

В празничното издание на предаването за Нова Година Национална лотария зарадва с нови автомобили двама участници в играта. Лили беше втората късметлийка, която си тръгна с чисто нова кола. 

"Друго е да си с нова кола", каза Лили. Щастливката сподели, че е изпитала огромна радост, когато е спечелила автомобила. Тя пожела на всички да спечелят и да изпитат тръпката от печалбата.

Лили продължава да пробва късмета си. "Очаквам екскурзия от Национална лотария. Знам, че, за да поискаш нещо трябва да се помолиш и да се усмихваш, и то ще ти бъде дадено", каза късметлийката. 

В град Русе Национална лотария гостува на поредния късметлия в играта "Сейфове". Шлосерът Борислав Иванов си спечели страхотната сума от 60 000 лева след като имаше шанс да играе със сейфовете на Национална лотария. На щедрата сцена го изпрати играта "Лото 6 от 47".

"Усещането в студиото беше страхотно", каза късметлията и добави, че се е почувствал много добре, когато е видял, че е избран за играта. Мечтата му е била да играе точно със сейфовете.

В играта Борислав е имал стратегия. Заложил е на рождени дати при избирането на номера. За победата и чувството от утрояването на печалбата си Борислав споделя: "голяма радост, трябва да се изпита".

"Тези 60 000 лева за мен са голяма сума, която ми дава някакъв вид свобода", каза късметлията. С парите Борислав е погасил заем, който е изплащал със съпругата си и са направили ремонт в дома си. "Парите дойдоха в много труден момент за нас и много ни помогнаха", каза Светлана Иванова, съпруга на Борислав. Тя разказа, че вече се чувства много по-спокойна.

Водещата Рая Пакова беше специален гост и на сватбата на един от големите късметлии в Национална лотария Николай Николов в град Брезник. Щастливецът спечели 500 000 лева от билет "Златните пирамиди 4" на фаталния за мнозина петък 13-ти.  

Печалбата идва непосредствено след годежа на Николай. Няколко месеца по-късно той вдига и мечтаната сватба. "Животът ни се промени драстично, стана доста по-спокоен", каза Николай. С част от парите младоженците веднага са подсигурили семейното жилище. Щастливецът сподели, че си пази за спомен извлечението от банковата сметка с невероятната сума от 500 000 лева.

"Чувството, което изпитахме след печалбата, беше невероятно", сподели младоженката Милена и добави, че им е донесла сигурност и спокойствие.

 „Ники и Милена са големи късметлии, затова, че са заедно и че спечелиха тази голяма сума от Национална лотария“, каза кумата на щастливците Веси. 

Тази събота екипът на Национална лотария беше в град Стара Загора, за да провери как се чувства една от късметлийките в играта "МЕГА ДЖАКПОТ" Станка Радичкова. Участничката спечели 40 000 лева и 5-дневна екскурзия до Барселона за двама, благодарение на билет "Лото +", който и осигури участие в шоуто.

"Когато разбрах, че са ме изтеглили се развълнувах много", каза Станка. Късметлийката работи като учител в място за лишаване от свобода. Участничката сподели, че не е очаквала, че ще победи в предварителната игра, като през цялото време си е мислела, че ще си тръгне с утешителна печалба от 1000 лева.

Станка разказа, че по време на играта има много адреналин. „Беше изключително приятно, голямо удоволствие“, каза щастливката и добави, че много се радва, както за паричната печалба, така и за прекрасната екскурзия в Барселона. Тя сподели, че печалбата и е напълно достатъчна. С парите Станка ще направи ремонт, ще помогне на децата си, ще изненада близките и ще смени семейната кола.