Обиколката включва седем града, а NOVA и Vbox7 са медийни партньори на събитието

Тази сутрин в студиото на "На кафе" гостуваха актрисата Пламена Гетова и Ники Стоичков - организатор на турнето за късометражно филми "КИНОlove". Там двамата разказаха за предстоящото турне на NO BLINK, както и как се е родила идеята за събитието. 

"Ние сме екип, който заедно учи режисура, направи заедно първите си късометражни филми и още тогава се сплоти много. След време се събрахме и разбрахме, че на година се правят по около 150 късометражни филма, от които много малка част стигат до широката аудитория. Затова решихме да направим платформа в интернет, където да ги показваме, но трябваше да стигнат и до киносалоните. Така се роди и идеята за турне" - сподели Ники за творческия път на "КИНОlove".

От утре, 14 юли, стартира единственото у нас турне за нови български късометражни филми. Зад идеята стои екипът на NO BLINK, който за втора поредна година ще обиколи България с къси филми. Тази година лица на турнето са актьорите Яна Титова и Алек Алексиев от "Откраднат живот". Именно те ще водят зрителите през всички официални спирки по пътя. Заглавията са общо 7, предстоят и точно 7 прожекции в 7 града: 

NOVA и Vbox7 са медийни партньори на събитието.