Първият епизод събра над 40 000 гледания за по-малко от 24 часа, пускат втори епизод от сериала днес

Любимият тийн уеб сериал "Не така, брат!" се завърна във Vbox7.com с нов сезон - “Смяна на местата“. Името на сезона не е никак случайно, защото Мишо, Дидо, Беа, Блага и Ива са подготвили много изненади за своите фенове в новите епизоди.

Първата голяма изненада е новият външен вид на главния герой Мишо. През лятото актьорът Мино Караджов е свалил 30 килограма.

“Най-важното в този процес е мотивацията. Това не е нещо, което не можеш да си купиш от магазина.”, сподели изпълнителят на главната роля в поредицата Мино Караджов в “Здравей, България”.

По данни на Националният център по обществено здраве младежите между 5 и 19 години с наднормено тегло са между 20 и 26%, а със затлъстяване – 19%. Все повече млади хора се сблъскват с този проблем и не знаят как да се справят с него. Мишо обаче вече не влиза в тази статистика. Новият му външен вид трудно се вписва в представите за неговия герой.

“С новия ми външен вид давам тласък на нашите сценаристи да направят образа ми по-интересен”, разкри Мино.

Големи промени очакват и финалистката от втори сезон на X Factor Ана-Мария Янакиева, която също е сред звездите в уеб сериала “Не така, брат!”. Младата дама е приета а следва музика в едно от най-престижните британски учебни заведения - Кингс колидж. Не по-малки предизвикателства очакват и нейната героиня  Блага в “Не така, брат!”

“Ще попаднем в много различни ситуации, в които досега не сме били.”, разказа Ана-Мария Янакиева в “Здравей, България”

Пилотният епизод на новия сезон на сериала вече е онлайн и любовните драми започват да ескалират. Кой ли ще попадне в центъра на нова любовна одисея?

Разберете първи в пилотния епизод за сезона.

Само за 24 часа пилотният епизод на "Не така, брат!" успя да събере над 40 000 гледания онлайн. Създателите на сериала - 7Тalents, обещаха, че ако това се случи, феновете ще могат веднага да гледат и втория епизод седмица по-рано.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.